Maatschappelijke Projecten

Een aantal van onze projecten

Maatschappelijke Projecten

Lionshill Media heeft meerdere projecten op vrijwillige basis geholpen. Het ontwerpen van een website voor een vereniging of promotiemateriaal voor een sportclub. Wij hebben geen winst gemaakt op deze projecten en kregen alleen onze eigen kosten vergoed.

Heeft u een website of promotiemateriaal nodig voor uw vereniging of stichting? Dan helpen wij u graag als onze agenda dat toelaat 🙂 Neem hiervoor contact met ons op via de mail!

Helpende Hand Groningen

Webdesign / Grafisch Design

 

De Helpende Hand Groningen is een organisatie die zich inzet om hulpbehoevende personen te helpen tijdens de Corona crisis. Denk hierbij aan oudere mensen of mensen die tot een risicogroep behoren. Doormiddel van een Facebook groep koppelen zij de hulpvraag aan aanbod.

Lionshill Media heeft dit project op vrijwillige basis gedaan en hier geen geld aan verdiend.

Sinterklaas Haaksbergen

Webdesign / Grafisch Design

 

Sinterklaas Haaksbergen verzorgt al jaren de hulpsinterklazen in en rond Haaksbergen. Sinterklaas Haaksbergen is deel van Voetbal Vereniging Haaksbergen. Alle opbrengsten gaan hierdoor ook naar de jeugdafdeling van Voetbal Vereniging Haaksbergen. 

Op Sinterklaas Haaksbergen kunnen bezoekers eenvoudig zelf een hulpsint boeken tijdens de feestdagen.

G.S.Z.C. De Walvisch

Grafisch Design

 

Voor Groninger Studenten Zwem Club  De Walvisch hebben wij meerdere projecten mogen doen op het gebied van Grafisch Design. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerpen van posters voor evenementen, het ontwerpen van logo’s voor teams en algemeen promotiemateriaal voor ledenwerving.

Alles wat wij voor G.S.Z.C. De Walvisch hebben ontworpen kunt u zien door op de knop hieronder te klikken 🙂

ZV Scholtenhagen

Webdesign

 

Voor Zwemvereniging Scholtenhagen in Haaksbergen hebben wij in 2017 de website ontwikkeld. ZV Scholtenhagen is een sportverenining in Haaksbergen die zowel waterpolo als wedstrijdzwemmen aanbiedt.

Zwemvereniging Scholtenhagen is een kleine, gezellige vereniging waar wij ons met veel plezier voor hebben ingezet. 🙂