SEO

Wij zorgen dat u bovenaan komt 

Lionshill Media helpt uw online vindbaarheid te verbeteren doormiddel van SEO technieken.

De afgelopen jaren is zoekmachine optimalisatie bijna net zo belangrijk geworden als de website zelf. Door het toepassen van SEO technieken trekt u meer bezoekers naar u website. Lionshill Media zorgt dat uw online vindbaarheid verbetert.

Als uw bedrijf veel online concurrentie heeft, is het belangrijk dat klanten eerst op uw website komen. Zoekmachineoptimalisatie zorgt dat uw website belangrijke zoekwoorden integreert in de website. Hierdoor zal het verkeer naar uw website toenemen en het aantal orders verhogen.

Hoe werkt SEO?

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van SEO. Voor onze gedetailleerde werkwijze kunt u contact met ons opnemen.

Zoekwoorden

 

Door te focussen op een aantal zoekwoorden kunt u beter gevonden worden op Google. Wij zorgen ervoor dat deze zoekwoorden veel terugkomen in de teksten van uw website.

Welke zoekwoorden u gebruikt voor uw website hangt af van uw wensen. Het is vaak verstandig om te focussen om een kleine selectie steekwoorden en die vaak terug te laten komen op uw pagina’s. Dit kan bijvoorbeeld zijn ‘Goedkoop knippen’ voor een kapper of ‘Snelle levering’ voor een webshop.

Samen met u gaan wij kijken naar goede zoekwoorden. Deze stemmen wij af op uw wensen en hoe u gevonden wilt worden op Google.

Linkbuilding

 

Linkbuilding houdt het linken van websites in. Google behandelt uw website als belangrijk als veel andere websites hiernaar linken.

Een mogelijkheid voor linkbuilding is een afspraak aangaan met klanten of collega’s. Ook links uitwisselen met andere interessante ondernemingen loont. Heeft u veel interessante content op uw website? Dan is de kans groot dat er naar uw website gerefereerd wordt voor de informatie die daar op staat.

Linkbuilding is een complexe manier van SEO. Uit onze ervaring blijkt dat er niet één goede manier van linkbuilding bestaat maar dat dit een combinatie van verschillende praktijken is.

i

META Gegevens

 

Door Google duidelijk te laten zien wat uw website inhoudt, wordt u als gebruiksvriendelijk gezien. Het indienen van een Sitemap en het gebruiken van meta-tags zijn hier voorbeelden van.

Meta-tags zijn extra regels informatie die aan de pagina’s van een website worden toegevoegd. Deze informatie wordt door zoekmachines gebruikt om uw pagina te indexeren. U geeft hierdoor extra informatie over uw website aan de zoekmachine.

Het gebruiken van meta-tags is een effectieve manier om de vindbaarheid van uw website te verbeteren.

Bekijk ons portfolio!

Al onze projecten staan in het porfolio op deze website. Hier kunt u de verschillende projecten van voorgaande klanten zien. 

 

SEO

 

€ 100 – € 400

De prijs van SEO

De prijs van zoekmachine optimalisatie op uw website hangt af van de grootte van uw website en het aantal pagina’s. Lionshill Media zal uw website analyseren en professioneel advies geven over hoe uw SEO verbeterd kan worden. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden 🙂

Als u een website bij ons hebt laten maken kunnen wij de SEO voor een scherpe prijs aanbieden.

Bent u van plan om een website bij ons te laten maken? Ook dan kunnen wij SEO in het pakket aanbieden.