WEBDESIGN

Webdesign Haaksbergen

Wij maken een moderne website voor uw bedrijf

Lionshill Media helpt u om online succesvol te worden.

Een goede website is van groot belang voor het succes van uw bedrijf. Het bouwen van een website kan echter een grote taak zijn. Wij helpen u graag hiermee!

Wij zorgen ervoor dat uw website een nieuw, strak design krijgt. Door onze optimalisatie kunnen uw bezoekers eenvoudig uw website navigeren en snel bij belangrijke informatie komen. Wij stemmen de website precies af op uw wensen en geven professioneel advies over het design.

Een kijkje in de mogelijkheden

Een meertalige website bouwen

 

Wij hebben websites gemaakt in het Frans, Duits, Engels, Arabisch en Russisch! Met een talenschakelaar op uw website kunnen bezoekers eenvoudig kiezen tussen verschillende talen.

Ook formulieren, documenten, applicaties en producten kunnen vertaald worden op uw website!

Websites geschikt voor mobiel

 

Wij testen onze websites op mobiele apparaten en zorgen zo dat alles goed werkt. Hierdoor is uw website goed bereikbaar op mobiel, tablet en PC.

Tegenwoordig bekijken bezoekers graag uw website vanaf hun mobiel. Het is daarom belangrijk dat uw website op mobiele apparaten ook werkt!

Een boekingssysteem op uw website

 

Via een boekingssysteem op uw website kunnen klanten eenvoudig online een afspraak maken.

Klanten krijgen een uitgebreid overzicht met beschikbare uren. Deze uren deelt u zelf in aan de backend van de website. Klanten krijgen een mail ter herinnering wanneer de afspraak nadert.

Ideaal voor kapperszaken, consultants of doktoren.

Laat klanten betalen via uw website

 

Wij kunnen voor u een betalingssysteem integreren op uw website. Via dit systeem kunnen klanten eenvoudig via Paypal of IDeal betalen.

Een betalingssysteem wordt vaak gebruikt bij betaling van producten of diensten. Meer informatie hierover vindt u op onze E-Commerce pagina

 

Een portfolio maken

 

Een portfolio op uw website is een goede methode om uw laatste werk aan uw klanten te laten zien.

Uw portfolio zal bestaan uit mooie projecten waar u trots op bent. Foto’s van uw project zullen op deze pagina laten zien waarom klanten voor u moeten kiezen.

Een goed portfolio is belangrijk voor aannemers, schilders en timmermannen.

Veiligheid op #1

 

Onze websites worden goed beveiligd zodat uw gegevens veilig zijn. De servers waar mij mee werken zijn veilig en betrouwbaar.

Wij maken regelmatig backups die eenvoudig te herstellen zijn. Hierdoor zal uw website nooit lang offline zijn als er toch iets gebeurt.

Uw website zal een SSL certificaat ontvangen zodat gebruikers weten dat uw website veilig is.

Bekijk ons portfolio!

Al onze projecten staan in het porfolio op deze website. Hier kunt u de verschillende projecten van voorgaande klanten zien. Webdesign Haaksbergen.

 

Webdesign

 

€ 500 – € 1500

De prijs van uw website

De prijs van uw project is afhankelijk van de hoeveelheid werk, de complexiteit en de gemaakte kosten.

Als u een complexe website wilt met vele unieke pagina’s, verwacht dan een hogere prijs. Voordat wij aan een project beginnen maken we een uitgebreide offerte op met daarin de verwachtingen. Hier zullen wij ook alvast een prijsindicatie geven.

Naast het bouwen van de website bieden wij ook een onderhoudspakket aan. Als u deelneemt aan ons onderhoudspakket zorgen wij dat uw website beveiligd en up-to-date blijft.

Onderhoudspakket: € 30 P/M